L’atracament es va produir dilluns cap a les 17.50 h. En poc més de 15 segons, els atracadors van aconseguir rebentar els vidres dels aparadors i emportar-se una vintena de rellotges. Al matí, un d’ells ja havia entrar a l’establiment fent-se passar per un client i havia localitzat on estaven els rellotges de luxe. Quan va tornar a la tarda, amb la cara descoberta, el vigilant de seguretat el va deixar passar sense cap problema.

En el moment de l’atracament hi havia un client dins de la botiga. L’home es va encarar amb els quatre atracadors i va rebre una ganivetada a la panxa. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Clínic amb pronòstic greu.

Tres dels assaltants duien cascos de moto per ocultar la seva identitat. A fora, els esperaven dos atracadors més preparats per iniciar la fugida. A la sortida, però, es van topar amb dos mossos de paisà que només van poder immobilitzar i detenir un dels atracadors, que va enfrontar-se als agents. Portava a sobre diversos rellotges de luxe valorats en més de 130.000 euros.

La policia ja està analitzant les imatges de les càmeres de seguretat de l’establiment i ha parlat amb els treballadors de la joieria per si els poden aportar més detalls.