(ACN) La Policia Nacional ha alliberat una dona a qui els seus pares volien obligar a casar-se amb un desconegut. La dona, que vivia a Barcelona, se l’havia portat al juny al seu país d’origen, al Pakistan, on es pretenia celebrar el matrimoni forçós. Ella s’hi va negar i, com a càstig, li van prohibir sortir del país.

La víctima només podia sortir de casa una hora al dia i sempre acompanyada d’algun familiar. Finalment, el pare i la madrastra van decidir tornar, però van deixar la noia al Pakistan. L’alliberament ha arribat mesos després, gràcies a la col·laboració del govern pakistanès. La dona ha estat posada en mans d’una oenagé especialitzada en casos de tràfic d’éssers humans.

Controlaven els seus moviments i contactes

De la investigació se’n desprèn que ja durant la seva estada a Catalunya la dona era víctima d’un gran control dels seus moviments i manera de vestir i que tenia. Fins i tot, tenia prohibit el contacte amb els amics i tenien la seva documentació retinguda. El pare i la madrastra han estat detinguts i posats a disposició judicial per un cas de tràfic d’éssers humans.