Com cada any per aquestes dates l’Ajuntament obrirà les inscripcions per a les activitats que ofereix la campanya d’estiu 2013, que van des d’activitats d’esport o de lleure fins a colònies o estades fora de Catalunya.

Enguany s’ofereixen 543 activitats destinades als nens i adolescents de 3 a 17 anys, i que organitzaran 322 entitats de la ciutat. Les activitats van des de bressols d’estiu per als més petits, fins a casals, colònies, campaments, rutes, estades fora de Catalunya i casals esportius.

Les famílies que no puguin fer front a aquestes despeses podran sol·licitar els ajuts econòmics que ofereix l’Ajuntament. Es podrà demanar només un ajut per a cada infant, que cobrirà el preu de l’activitat en funció de la renda familiar:

  • De 0 a 3.907 €: 90%
  • De 3.908 a 6.140 €: 60%
  • De 6.141 a 9.959,66 €: 30%

 

Una de les novetats d’aquest any és l’ampliació del període de reclamació per accedir a aquestes ajudes, dels tres dies fins als 10. D’aquesta manera les famílies tindran més temps per preparar i presentar la reclamació en cas que la resolució inicial no s’ajusti a la normativa.

Requisits per accedir a l’ajut econòmic

Per rebre aquesta dotació econòmica cal estar empadronat a Barcelona, que cada membre de la unitat familiar tingui una renda igual o inferior als 9.959 euros anuals, haver presentat les sol·licituds en els terminis establerts i no haver-ne duplicat cap. En cas que es compleixin tots aquests requisits, el següent pas serà omplir el formulari de sol·licitud i adjuntar la documentació corresponent.

Calendari

  • 17 de maig: publicació de la llista provisional
  • 17 al 28 de maig: període de reclamacions
  • 11 de juny: publicació de la llista definitiva