Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones relacionades amb el robatori que va acabar amb la mort d’un turista després de precipitar-se d’un mur de la ronda del Litoral. Els fets van passar el 15 de març a primera hora. Segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar betevé, la policia ha fet les detencions aquest dimarts a Martorell. Els acusats tenen entre 19 i 21 anys i, per ara, estan acusats d’homicidi imprudent i robatori amb violència. Està previst que passin a disposició policial les properes hores.

Tornaven a l’hotel quan van ser assaltats

Els fets van succeir entre les sis i les set del matí d’un dimecres quan, segons han detallat els Mossos d’Esquadra en un comunicat, el noi tornava amb dos amics cap al seu hotel al districte de Sant Martí. Aleshores, van ser assaltats pel grup de lladres, els dos amics van aconseguir fugir, van perdre de vista la víctima i quan van tornar al lloc dels fets se’l van trobar en estat crític. Havia caigut d’un mur de més de quatre metres i els lladres li havien robat el mòbil.

Tot apunta a una mort accidental

La hipòtesi amb la qual ha treballat el cos policial és que la mort es va produir de manera accidental, quan el noi probablement fugia dels agressors. Els Mossos asseguren que tots els indicis recollits durant la investigació ho confirmen. Les detencions han estat possible gràcies a les gravacions de càmeres de seguretat de la zona, que van permetre identificar els autors de l’assalt i esbrinar-ne els moviments aquella nit.