‘Què faig avui per sopar?’ és una pregunta que ens fem gairebé cada dia. No tenim temps per cuidar el que mengem ni per vigilar de no malbaratar els aliments. En aquest programa de cuina sostenible, aprendrem amb l’Ada Parellada a preparar amb l’ajuda de famílies receptes de fons de nevera, és a dir, trucs bàsics utilitzats com a base d’una àmplia varietat de plats. Resolent tot tipus de problemes domèstics, farem que cuinar cada dia sigui més àgil, fàcil, saborós i equilibrat

‘Què faig avui per sopar?’ és una proposta de Camille Zonca per a betevé amb la presència d’Ametller Origen.

Crèdits del programa

  • Presentació i receptes: Ada Parellada
  • Direcció de continguts: Fede Serramalera
  • Realització: Aïda Torrent, Sílvia Subirós
  • Producció executiva Camille Zonca: Albert Baquero
  • Producció associada betevé: Elsa Ortuño
  • Producció: Sara Reina
  • Edició: Pau Carrasco, Fede Serramalera
  • Direcció artística: Marco Quiroga