eva parera

(ACN) La candidata de Valents a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Eva Parera, ha reclamat que els comerços de Barcelona puguin obrir per la diada de Sant Jordi. Les grans botigues, finalment, hauran de romandre tancades i ha culpat de la situació l’alcaldessa, Ada Colau; PSC, i ERC: “Són una colla d’incompetents“.

Parera critica “la ineptitud i la desídia” de l’Ajuntament i Generalitat de Catalunya per no adonar-se que el 23 d’abril cau enguany en diumenge per, així, incloure’l en un dels deu festius que els centres comercials, grans superfícies i negocis de més de 300m2 poden aixecar la persiana a Barcelona. “Que ningú ho advertís demostra per qui estem governats“, ha lamentat la presidenta de Valents.

Per tot plegat, Eva Parera exigeix a ambdues administracions, “que solucionin d’una vegada el problema que han creat” i així els negocis puguin obrir i fer calaix per Sant Jordi. El 28 de març passat, les entitats comercials no van arribar a un acord amb el consistori per aixecar les persianes.