valents fitxa ciutadans

El Grup Municipal de Valents ha incorporat al partit l’exregidor de Ciutadans Santiago Alonso i l’exconseller del districte de Gràcia Jordi Brea. Així ho ha anunciat el partit aquest dimecres. No és la primera vegada que membres del partit taronja passen al partit que lidera ara Eva Parera. És el cas de Marilén Barceló, que, malgrat no formar part del grup municipal i ser regidora no adscrita, vota el mateix que Valents. La marxa d’integrants de Cs al partit de Parera ha estat reiteradament criticada per la líder municipal del partit taronja, Luz Guilarte.

Santiago Alonso va ser regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona entre el 2015 i el 2019. Per Alonso, el que necessita Barcelona és “tornar la il·lusió de molts votants” i ha destacat la “passió” de Parera i tot el seu equip. Per la seva banda Jordi Brea, que va ser conseller de Gràcia per Cs entre el 2018 i el 2021, ha explicat que s’incorpora al nou partit “per treballar en favor dels barcelonins” i es mostra convençut que “la reconstrucció de Barcelona necessita Valents”.

Parera: “Cada dia se suma més gent a Valents”

La presidenta de Valents, Eva Parera, ha agraït a Alonso i Brea que s’afegeixin a la seva formació. Ha explicat que “cada dia se suma més i més gent a Valents” i creu que el projecte “il·lusiona”. Parera espera aconseguir que “Catalunya torni a ser el motor d’Espanya”.