jordi marti galbis junts

El Grup Municipal de Trias per Barcelona ha alertat aquest dilluns l’alcalde, Jaume Collboni, del perill de contagi a Barcelona de la “revolta francesa” i ha reclamat que s’elabori un pla de contingència per estar preparats per a aquest escenari.

El portaveu del grup municipal, Jordi Martí Galbis, ha explicat que “contempla els darrers dies amb preocupació l’onada de violència que està afectant nombroses ciutats franceses i que ha causat víctimes i danys materials de valor incalculable”. El grup polític ha condemnat amb fermesa els fets que han servit com a espurna de la “revolta” a França, la mort d’un jove a mans d’un policia. Ara bé, afegeixen que “rebutgem del tot també l’extensió dels episodis de violència arreu de ciutats i pobles del país veí contra persones, membres de les forces de seguretat i béns tant públics com privats”.

Registren dues preguntes per demanar aquest pla

El portaveu de TriasXBCN ha assegurat també que “davant el risc que aquest tipus de violència i de delinqüència pugui afectar el nostre país i la ciutat de Barcelona, cal estar previnguts i preparats”.

Per aquest motiu, el grup municipal ha registrat dues preguntes a l’Ajuntament en què demana que es faci aquest pla i també si l’executiu de la capital catalana ha previst reunir els grups municipals per compartir una estratègia de ciutat contra els possibles aldarulls.