El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, no es creu les paraules de l’exalcalde Xavier Trias i ara cap de llista de Junts que, en una entrevista a betevé, ha deixat clar que amb el PSC i ERC hi ha possibilitats d’entesa després de les eleccions municipals 2023. “Trias està esperant que entri la CUP a l’Ajuntament de Barcelona per poder pactar amb ells”, ha afirmat Sirera.

A més, el candidat popular ha recriminat a Trias que hagi dit que si no guanya no es quedarà al consistori. “Els ciutadans mereixen tenir persones a l’Ajuntament que des del primer dia de mandat i fins a l’últim es dediquin a treballar per Barcelona”, ha apuntat Daniel Sirera, que ha assegurat que ell es quedarà “passi el que passi”.

“Colau ens roba la seguretat”

Daniel Sirera ha denunciat que la Guàrdia Urbana té una xifra insuficient de pales per detectar metalls. El candidat del PP reclama una pala per patrulla per garantir la seguretat dels agents davant les armes blanques. “Colau ens roba la seguretat als ciutadans”, ha sentenciat Sirera, que ha demanat al govern municipal que es prengui seriosament “el problema de seguretat”. També ha reclamat que l’Ajuntament es personi en tots els casos judicials amb agents implicats.