Foto: Gerard Artigas (ACN)

(ACN) La presidenta del Parlament, Anna Erra, ha rebut aquest dilluns l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. La trobada s’ha fet al despatx d’audiències del Parlament de Catalunya després que Erra s’hagi vist amb participants de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, organitzades per Adifolk.

És la primera trobada formal entre la presidenta del Parlament i l’alcalde de Barcelona des de la seva elecció amb pocs dies de diferència: Erra va assumir el càrrec el 9 de juny en substitució de Laura Borràs, inhabilitada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), mentre que Collboni va ser investit el 17 de juny. La setmana passada Collboni també es va reunir amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Una “reunió cordial” entre Collboni i Erra

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha qualificat la trobada amb Erra de “reunió cordial” i ha assegurat que el Parlament és un element clau de la democràcia. Cap de les dues parts ha difós el contingut de la cimera, més enllà de revelar que ha estat una trobada institucional per abordar temes d’interès comú i que ha tingut un caràcter eminentment protocol·lari.