Daniel Sirera PP

(ACN / Redacció) Daniel Sirera, president del grup del PP a l’Ajuntament, considera un “error” que l’alcalde, Jaume Collboni, incorpori ERC al govern municipal. Tot i que encara tant els socialistes com Esquerra han de ratificar el preacord, el PP ja ha carregat contra el pacte.

Sirera ha denunciat que Collboni l’ha mentit a ell —que va fer possible la seva investidura per impedir un govern independentista— i als votants socialistes. “Va prometre que no pactaria amb els qui no respectaven Espanya“, ha apuntat el popular, que considera que ERC integra “el pitjor del colauisme i del separatisme”.

Segons Sirera, l’acord “condemna” Barcelona

El president del grup del PP ha lamentat que Collboni hagi preferit unir el seu futur al d’ERC i “condemnar” Barcelona a tres anys més de “decadència i decreixement econòmic” en lloc de buscar acords puntuals amb tots els partits. “Entre Barcelona i el PSC, Collboni ha elegit Sánchez i Illa“, ha afirmat.

D’altra banda, el dirigent popular ha comparat l’acord a Barcelona amb les negociacions per a la investidura d’Illa. “Sembla que això de les meses antirepressives s’acaba quan es tracta d’agafar cadira“, ha ironitzat.