ARTUR MAS, president de la Generalitat "Els altres partits que critiquen això, que se sumin, ja que no han aprofitat l'ocasió del 2011, que se sumin si volen a l'ocasió d'aprovar els pressupostos del 2012. En el ben entès que el govern de la Generalitat, que jo tinc l'honor de presidir, assumirà tota la crítica sobre aquests pressupostos o els actuals, perquè és la nostra feina. La cara, per dir-ho així, per rebre les bufetades, ja li posem nosaltres".

Mas ha instat les formacions catalanes que imitin el PP amb una “actitud responsable”. També els ha  garantit que el cost polític d’un nou pressupost restrictiu l’assumirà el seu govern. En aquest sentit ha afegit que “la cara per rebre bufetades ja la posarem nosaltres”.

CRIDA ALS PARTITS
“Als partits que incomode el pacte amb el Partit Popular per tirar endevant uns pressupostos difícils, els demano que s’hi sumin” ha dit Mas en referència als comptes per al 2012, que ja ha avançat que seran austers.

ACCELERAR LES REFORMES AL GOVERN ESPANYOL
Artur Mas ha participat avui en un esmorzar informatiu organitzat pel “Nueva Economía Fórum” en el qual no ha arribat a demanar eleccions anticipades a La Moncloa, però sí ha convidat el president espanyol, José Luis  Rodríguez Zapatero a accelerar les reformes necessàries per sortir de la crisi.

També ha fet referència al recent nomenament d’Alfredo Pérez Rubalcaba com a candidat del PSOE a les properes eleccions generals, del qual Mas ha assegurat que tard o d’hora haurà de parlar de model territorial.