Escales Parc Güell

L’empresa Louis Vuitton ja ha pagat els 3.552 € que va costar la reparació de les escales destrossades al Park Güell en les tasques de preparació de la desfilada al mes de maig. Així ho ha avançat ‘L’independent de Gràcia’ i ha pogut confirmar betevé, recollint les respostes per escrit de la regidora de Gràcia, Laia Bonet, a preguntes de BComú.

Segons aquest text, els operaris que preparaven l’acte van malmetre el mur de la plaça de la Natura el 13 de maig i poc després una empresa “especialitzada en restauracions” va reparar els dany i la multinacional francesa va abonar el cost de les reparacions “en 48 hores”.

En aquest conjunt de respostes de Bonet es recull que “s’està treballant” per concretar la col·laboració de Vuitton en altres iniciatives vinculades a la moda i el disseny a Barcelona, així com la “contribució de la firma a millorar les instal·lacions educatives de l’entorn del Park Güell”. Al document es detalla que és confidencial la xifra pagada per Louis Vuitton per fer la desfilada en aquest recinte, tot i que els consellers de la gestora del parc B:SM poden consultar els contractes.

Indignació veïnal

L’empresa Louis Vuitton va fer la desfilada al Park Güell el 23 de maig, enmig de protestes veïnals pel tancament del recinte als dies previs i el blindatge policial. A partir d’aquest dilluns, les entrades al recinte monumental només es podran comprar per internet, en una mesura pensada per reduir les aglomeracions i millorar la convivència amb els veïns.