trias candidat

(Agències/ Redacció) La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha destacat la feina que va fer Xavier Trias com a alcalde de Barcelona, i ha assegurat que la gent en recorda la seva gestió. Borràs ho ha dit en referència a la seva possible candidatura per Junts a les eleccions municipals del 2023. En una entrevista al programa ‘Cafè d’idees’, de TVE, ha afirmat: “No és que m’agradi com a candidat, és que m’agrada com a alcalde“.

Xavier Trias, víctima de la guerra bruta contra l’independentisme

“La gent recorda, estima i agraeix la feina de Xavier Trias”, ha assegurat Borràs. Assegura que l’exalcalde va ser “apartat del càrrec amb males arts” i va ser “víctima d’aquesta operació de l’estat contra l’independentisme”. En aquest sentit, la presidenta de Junts considera que la gent “té ganes de poder-lo rescabalar d’aquesta guerra bruta”.

Sobre les eleccions municipals a Barcelona, Borràs considera que Junts és la “única opció” per a la gent que vol un canvi a la ciutat i que no vol optar per opcions que han governat amb Ada Colau o que li han fet de crossa, en referència a ERC.