Feia dies que un compte enrere generava l'expectativa, però arribat el moment s'ha col·lapsat. De fet, durant uns minuts el web no funcionava. Des del portal, advertien el visitant que l'allau d'usuaris que intentava obrir-lo alhora n'estava dificultant l'accés. Un cop superats els problemes tècnics, Laporta ens rep amb un somriure ampli i una declaració d'intencions: servir Catalunya. Però en cap moment no especifica com. Afirma que Catalunya ha d'assolir la plenitud nacional i que cal construir un Estat propi, però no concreta quin paper vol jugar-hi ell ni com vehicularà aquesta voluntat política. Tampoc no esmenta cap dels partits ja existents amb qui se l'havia relacionat, com Reagrupament, Esquerra Republicana o Convergència i Unió. El que sí que queda clar és que vol aglutinar opinions i propostes dels seus simpatitzants. Per això aposta fort per les noves tecnologies i participa en les xarxes socials com Facebook o Twitter. Un missatge de vídeo anuncia que la comunicació amb els seus seguidors serà constant. El portal també informa de l'agenda de Joan Laporta per als propers dies, en què encara hi predominen les activitats que encapçala com a president del Barça.

El portal inclou una fotografia de Laporta encapçalant la portada i la frase “continuaré dedicant els millors anys de la meva vida al país que m’estimo. Ha arribat el moment de servir tots junts a Catalunya.” A més, s’inclouen enllaços al seu compte de Twitter, de Facebook i al canal de YouTube que han de servir, segons Laporta, com a punt de trobada amb els que pensen com ell. Tot i això, aquest inici ha estat marcat pels problemes tècnics que ha registrat el portal.

En el seu primer missatge publicat, Laporta parla de la necessitat que Catalunya assoleixi la seva plenitud nacional al més aviat possible i de la creació d’un Estat propi. Però no hi revela cap detall sobre com fer-ho, tot i que l’actual president blaugrana ja ha anunciat en reiterades ocasions que té com a objectiu la presidència de la Generalitat. No se sap, però, qui l’acompanyaria ni tampoc sota quines sigles es presentaria.