JORDI HEREU, cap de llista del PSC "Vull reafirmar el meu compromís amb Barcelona. Un compromís que ens ha portat, als darrers anys, a donar-ho tot per Barcelona. Un compromís que des d'ara mateix renovo amb el mateix sentit, amb passió i il·lusió, amb responabilitat i ambició, ho seguiré donant tot per Barcelona".

La reacció dels partits

Jordi Portabella, el cap de llista d’Unitat per Barcelona, ha explicat el sentit del seu vot com un acte de responsabilitat, i ha dit que el seu partit ha optat per una oposició constructiva.

En sentit contrari, el cap de llista d’Iniciativa, Ricard Gomà, s’ha referit a Xavier Trias com “l’alcalde més a la dreta i amb menys suport de la història de la ciutat”, i ha remarcat els 24 regidors que no han donat suport a Trias.

El líder del Partit Popular, Alberto Fernández Díaz, ha explicat que el seu partit farà una oposició responsable i rigorosa, però ha dit a Xavier Trias: “Ens tindrà, senyor alcalde, al seu costat”.

El fins ara alcalde, Jordi Hereu, ha dit que “amb passió i il·lusió, amb responsabilitat i ambició, ho seguiré donant tot per Barcelona“. Hereu ha explicat que el PSC se situa a l’oposició per preservar els avenços aconseguits i farà una oposició marcada per la col·laboració i el control exigent.

010711plefotofamilia+