JORDI HEREU, alcalde de Barcelona “Agrair a tots aquells que sigui des de la responsabilitat de govern o des de la societat civil han fet possible aquest final feliç. També per dir ben alt i ben fort que cap fonamentalisme, cap acció terrorista tallarà les ales a aquesta ciutat”.

Hereu va recalcar que era una bona notícia la confirmació de que Pascual i Vilalta es trobaven lliures i en un lloc segur. L’alcalde va avançar que aquest dimecres se celebrarà una última concentració a la plaça del Rei però aquest cop per manifestar la seva satisfacció davant la fi del segrest dels cooperants. Jordi Hereu va agrair també a l’Executiu centrals les gestions que ha dut a terme per aconseguir que Pascual i Vilalta hagin estat posats en llibertat.

Segons Hereu, la caravana solidària a l’Àfrica Occidental en què participaven els tres catalans és l’expressió més genuïna i autèntica de que Barcelona és una ciutat oberta i compromesa amb el món. L’alcalde va aprofitar per assegurar que cap acció terrorista tallarà les ales a aquesta ciutat.