RICARD GOMÀ, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA "La Zona Franca no necessita una pista d'esquí indoor, el que necessita és l'arribada del metro. A la Marina volem metro, no volem esquiar. Els veïns i les veïnes de la Marina no volen esquiar, volen metro. Per anar a treballar, per anar a casa, per desplaçar-se, per incrementar la qualitat de vida."

“A la Marina volem metro, no volem esquiar.” Així de contundent ha rebutjat Ricard Gomà el projecte d’un palau d’esports d’hivernque seria veí de la Zona Franca. Pel dirigent d’ICV-EUiA, “els veïns de la Marina no volen esquiar, volen metro”. Gomà ha denunciat que el projecte de l’empresa holandesa SnowWorld “no té res a veure amb les demandes veïnals”.

El líder municipal d’Iniciativa ha qualificat de “xantatge” que es lligui l’arribada definitiva del metro als barris de la Marina a la construcció d’aquest centre d’esports d’hivern. “Mantindrem l’oposició frontal al projecte perquè té a veure amb la lògica de la Barcelona en venda”, ha dit Gomà, que ha alertat que el pla afectaria l’edifici del Banc dels Aliments i de forma parcial un institut.