eleccions catalunya 2024

(ACN /redacció ) Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha demanat a les juntes electorals de Barcelona i Tarragona allargar l’horari de votació als col·legis afectats pels talls de Rodalies. Junts+ també ha comunicat que ha presentat una “sol·licitud d’ampliació de la jornada electoral”, en aquest cas, a les quatre Juntes Electorals Provincials de Catalunya.

Les Juntes provincials eleven a la JEC les peticions

El TSJC ha confirmat que les quatre juntes provincials electorals de Catalunya han rebut les peticions d’ERC i Junts+. També han informat que les juntes provincials de Tarragona, Lleida i Girona han elevat la demanda a la Junta Electoral Central (JEC).

A més, la Junta Provincial de Barcelona ha demanat un informe previ a Renfe sobre el que ha passat aquest diumenge al servei de Rodalies.

El robatori de coure d’aquest diumenge ha provocat una afectació generalitzada al servei de Rodalies. La molts de trens no poden entrar ni sortir de Barcelona i hi ha afectacions a tota la xarxa. El govern ja ha alertat que aquesta situació afecta el dret de participació i de vot.