Elisenda Alamany ERC

(EFE) La número dos d’Ernest Maragall a les eleccions municipals 2023 a Barcelona i actual regidora dels republicans, Elisenda Alamany, ha anunciat aquest dissabte que s’ha afiliat a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

“Fa quatre anys que treballo intensament per Barcelona i aquesta Esquerra Republicana, ha estat casa meva. Agraeixo molt a Marta Rovira i a Ernest Maragall que hagin signat la meva subscripció per ser militant i m’acompanyin en aquest pas i a Oriol Junqueras per convèncer-me. Orgullosa d’afiliar-me a Esquerra Republicana“, ha anunciat la regidora barcelonina.

Segons ha informat ERC, Alamany ha fet aquest anunci en l’acte de presentació dels candidats d’ERC al Congrés i al Senat per a les eleccions generals 2023 aquest dissabte.

Alamany és regidora d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona i anteriorment va ser dirigent d’En Comú Podem, en què va ocupar la posició de portaveu parlamentària a Catalunya; però després d’impulsar el corrent crític Sobiranistes, va acabar deixant els comuns i integrant-se a ERC, per ser finalment al 2019 la número dos de Maragall a les municipals.