El PP s'ha erigit com l'únic partit capaç de fer polítiques que conciliïn la vida laboral amb la familiar. En una trobada amb les 14 dones que formen part de la llista del PP al Congrés per Barcelona, la presidenta, Alícia Sánchez-Camacho ha assegurat que el partit apostarà perquè els convenis col·lectius incorporin més flexibilitat (en els horaris). ALÍCIA SÁNCHEZ-CAMACHO, presidenta del PPC "La reforma laboral del Partit Popular serà profunda i especialment primarà l'adaptació dels horaris pels convenis d'empresa, que són els que s'adapten a les necessitats reals de les empreses." Els populars també proposen una llei que controli la prostitució a l'espai públic. JORGE FERNÁNDEZ DÍAZ, candidat del PP "Hem vist fotografies de la ciutat de Barcelona lamentables, hem vist fotografies a les autovies, a les autopistes que donen una imatge de la societat, del país i, per descomptat, de la dona, lamentable. Això s'ha de regular jurídicament per la fórmula que sigui." El PP també ha titllat de fracàs el sistema de quotes del partit socialista.

Com en altres àmbits, el PP ha proposat desgravacions fiscals per a les empreses que fomentin la conciliació, amb mesures com la flexibilització horària, la promoció del teletreball o la integració de les guarderies dins de l’empresa.

El PP ha escollit Sant Boi per celebrar la trobada amb les 14 dones de la candidatura del PP de Barcelona al Congrés , una ciutat on el partit ha tret molt bons resultats en les últimes eleccions. Alícia Sánchez-Camacho ha volgut destacar la tasca de Maria Àngels Esteller, número tres de la candidatura i mà dreta d’Alberto Fernández Díaz a l’Ajuntament de Barcelona. Camacho ha explicat que en Esteller “recauran les responsabilitats en l’àmbit social” al Congrés.