El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha constatat aquest dimecres que la ciutat ha tingut un problema amb la neteja, però ha recordat que el consistori ha canviat les empreses concessionàries i està posant tots els recursos possibles per “accelerar al màxim la transició”. També demana disculpes si no es nota el canvi.

Collboni ho ha dit dos dies després que l’alcaldessa, Ada Colau, reivindiqués en una entrevista al bàsics de betevé que “a trets generals, la ciutat està neta”, si bé també va admetre alguns desajustos en la neteja.

Si no es percep “hem de demanar disculpes”

Collboni ha recordat que els contenidors s’estan canviant, la maquinària s’està electrificant i hi haurà 400 operaris més que “s’hauran de notar”, ha dit. “Espero que en els propers mesos això es vagi percebent d’una forma més clara per part de la ciutadania, i crec que en els casos en què això no s’ha produït hem de demanar disculpes”.

“No hem de negar que hem tingut un problema amb la neteja”, ha reconegut Collboni, que ha defensat, però, que l’Ajuntament està fent “tots els esforços necessaris” per canviar aquesta situació.