Ciutadans ha estrenat seu a Barcelona un any després de tancar la que tenia al carrer de Balmes. El nou local, a peu de carrer, està a la ronda de Sant Pau, al barri de Sant Antoni i a prop del mercat. Amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2023, la líder de la formació a l’Ajuntament, Luz Guilarte, ha explicat a betevé que la seu servirà per “reconnectar” amb els afiliats i l’electorat d’un partit que en les últimes cites electorals ha anat perdent suports.

“No podem obviar la realitat, el partit passa per una refundació, però és un pas necessari”, ha valorat Guilarte, que s’ha mostrat convençuda que Ciutadans “mantindrà el pols” a les municipals i serà “una força útil i decisiva” al nou Ajuntament. La formació taronja, que ara té tres regidors al consistori, es presenta com una opció “de seny, moderada i amb un projecte sòlid per Barcelona”.

En una roda de premsa a la nova seu, el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha assegurat que els comptes del partit “són bons” i que no estan endeutats. Tot i que no ha volgut detallar quants afiliats mantenen a la formació, ha defensat que la militància és “molt sòlida”.