ALBERTO FERNANDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Jo vull dir-li al senyor Jordi Hereu que si fa pocs dies va posar des de Barcelona els diners que la Generalitat retallava en matèria de cultura, si farà el mateix per garantir que a Barcelona no hi haurà retallades ni en l'atenció a les persones: sanitat o llei de dependència; ni tampoc en polítiques de seguretat".

Alberto Fernández Díaz ha demanat aquest dimarts un debat cara a cara amb Jordi Hereu “com vulgui i on vulgui”. El candidat popular justifica aquesta petició dient que entre els dos sumen el 45% dels vots de les eleccions municipals de 2007, i s’acosten al 55% que sumen Hereu i Trias. El president del grup municipal del PP diu que la seva proposta difereix de les d’Hereu i Trias, ja que diu que els candidats del PSC i CiU no poden debatre sobre mesures que han pactat junts, com ara la consulta de la Diagonal o les polítiques sobre seguretat o incivisme.

Sobre les retallades del Govern, Fernández Díaz ha dit que Barcelona “no pot prescindir d’efectius policials” sinó tot el contrari.  El candidat del PP proposa incrementar la seguretat als barris, tal i com es fa quan se celebra el Mobile World Congress.