protesta transportistes ronda Litoral

La Plataforma Nacional per a la Defensa del Transport per Carretera ha decidit continuar amb l’aturada que ja fa 11 dies que afecta la cadena de subministrament de tot l’estat espanyol, segons ha anunciat el seu president, Manuel Hernández, després de reunir-se amb la ministra de Transport, Raquel Sánchez.

“Lamentablement hem de seguir amb l’aturada”, ha dit a la premsa Hernández, president de la plataforma, que s’havia compromès a suspendre l’aturada si el Govern garantia mesures que els permetessin treballar. La ministra va assolir ahir un acord amb les patronals principals del sector, però la plataforma, que representa camioners autònoms i petites empreses, diu que el pacte no recull les seves reivindicacions.

Vaga de transportistes a Barcelona: es manté l’aturada tot i l’acord amb la patronal

Segons Hernández, la ministra li ha dit que ho faran a través d’un “esborrany de llei” en els propers mesos i que fins aleshores no pot aprovar mesures transitòries per garantir el cobrament per sobre de costos. Aquesta proposta no ha convençut els transportistes. “Nosaltres ja no podem posar més diners, perquè no en tenim”, ha conclòs el portaveu.