aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona segueix notant les conseqüències de les intenses nevades que s’han viscut al sud d’Alemanya. Aquest dilluns ja és el tercer dia de vols cancel·lats que surten o arriben des de Munic. A primera hora del matí, s’han cancel·lat dos vols: un d’arribada i un de sortida cap a Munic. En canvi, més tard s’han programat vols cap a la capital bavaresa amb la previsió que surtin amb retard. Per aquesta jornada s’han previst 13 operacions entre sortides i arribades a Munic.

Hi ha passatgers que s’acumulen a les oficines d’atenció al client per buscar alternatives per viatjar a Alemanya. Vueling recomana als viatgers, a través de les xarxes, consultar l’estat del vol abans d’anar a l’aeroport.

L’aeroport de Munic recupera l’activitat

L’aeroport de Munic ha reobert aquest diumenge. Les nevades han deixat gruixos de neu de més de 40 centímetres. Les poblacions més afectades han estat Ostallgäu (Baviera) o la mateixa ciutat de Munic.

La nevada més important des del 2006 a Munic

El gruix de neu acumulat al llarg de l’episodi ha superat els 40 centímetres a moltes poblacions com, per exemple, la capital de Baviera. A Munic s’han registrat 44 centímetres de neu. Es tracta de la nevada més important des del març de l’any 2006.

Amb dades des del 1954, a la ciutat només hi ha hagut tres nevades més abundants que la de les darreres hores. Van ser la del 12 de gener del 1968 (55 cm), la del 5 de març del 2006 (50 cm) i la del 17 de gener del 1959 (48 cm). I no només això, sinó que no hi havia hagut una nevada tan destacable a Munic en un mes de desembre.