accident ronda litoral

Els mesos d’estiu s’aprofiten per fer obres que poden afectar la mobilitat a la ciutat i aviat se centraran a la ronda del Litoral. Els propers caps de setmana (el 8 i 9 de juliol i el 15 i 16 de juliol), caldrà tallar el trànsit en alguns punts de la via per renovar-ne l’asfalt.

Primera fase: 8 i 9 de juliol

L’AMB ha informat que els treballs començaran aquest cap de setmana. Entre entre les 22 h de dissabte, 8 de juliol, i les 12 h de diumenge, 9 de juliol, els operaris treballaran entre la sortida 26 i la sortida 27 en sentit nus de la Trinitat i a l’enllaç de la C-58 amb la ronda de Dalt en sentit Montgat. Les tasques suposaran la reposició de 470 tones paviment.

Aquests seran els talls de trànsit que hi haurà:

  • Cap al nus de la Trinitat: es tallaran dos dels tres carrils —només en quedarà un de disponible—, entre els punts quilomètrics 5 i 3,8. Es tallaran dues sortides: la número 26 i la número 27.
  • Enllaç de la C-58 amb la ronda de Dalt, en direcció a Montgat: es tallarà totalment entre les 22 h de dissabte, 8, i les 12 h de diumenge, 9. El desviament previst serà per la sortida 30 de la B-10 en sentit Llobregat per canviar de sentit. 

Segona fase: 15 i 16 de juliol

El següent cap de setmana (des de les 22 h del 15 de juliol i fins a les 12 h del diumenge 16 de juliol) els treballs es faran entre la sortida 27 i la sortida 30 en sentit nus de la Trinitat. També afectaran la sortida 1 de la ronda de Dalt. En aquest cas, es renovaran 400 tones de paviment.

Aquests seran els talls de trànsit que hi haurà:

  • ronda del Litoral en sentit nus de la Trinitat: es tallaran dos dels tres carrils disponibles de circulació entre els punts quilomètrics 3 i 2En aquesta fase quedaran habilitades totes les entrades i sortides de la ronda del Litoral. 
  • Sortida 1 de la ronda de Dalt en sentit Llobregat: tall total entre les 22 h i les 12 h. En aquesta actuació quedarà tallada la incorporació des de la Trinitat Vella a la ronda de Dalt. El desviament previst serà per la sortida 2 de la B-20 en sentit Llobregat. 

L’AMB recomana l’ús de vies alternatives mentre durin les restriccions.