(ACN/ Redacció) Tres mesos després de la desaparició dels títols magnètics, el nou format de la targeta T-Mobilitat recarregable ha registrat tres milions de validacions diàries. Segons ha informat l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), dos anys després de l’entrada en funcionament de la T-Mobilitat, el sistema ja disposa de dos milions d’usuaris donats d’alta.

Pel que fa als títols més utilitzats, és la T-Usual la que acumula més validacions, amb un 70,7 %; seguit de la T-Casual, amb un 24,5 %; la T-Familiar amb un 4,53 % i la T-Grup amb menys d’un 1 % dels viatges.

64,9 milions de viatges amb la T-Mobilitat aquest gener

Al mes de gener del 2024, es van comptabilitzar més de 93 milions de viatges en el total del sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona. D’aquests 64,9 milions es van fer amb T-Mobilitat, una xifra que representa més del 70 % del conjunt de trajectes que es fan amb transport públic a l’àrea de Barcelona —incloent-hi altres títols propis d’operadors que encara es distribueixen amb suport magnètic antic— i més del 91 % de les validacions amb títols integrats.

Passats més de dos anys des de l’entrada en funcionament de la T-Mobilitat, ja s’hi han integrat tots els títols, excepte la T-Dia, la T-Verda o la T-Usual bonificada per a persones a l’atur, que ho estaran properament, segons informa l’ATM.