tren fgc avariat

Matí d’incidències als servei de Ferrocarrils (FGC) per culpa d’una tren avariat a l’estació de Sarrià. Els trens de la Línia Barcelona-Vallès han funcionat amb els horaris alterats i l’L6 Sarrià ha estat suprimida. Durant una estona també s’ha suprimit la línia L12 Reina Elisenda. Per facilitar la mobilitat, els trens a les línies S1 Terrassa Nacions Unides i S2 Sabadell Parc del Nord fan parada a totes les estacions.

Segons ha informat FGC, la incidència a Sarrià és perquè un tren buit s’ha sortit parcialment de l’eix de la via de nit. Es preveu que el servei de l’L16, que al migdia continuava suprimit, es vagi recuperant progressivament durant aquest dijous.


Els trens han tingut els horaris alterats durant part del matí, tot i que s‘han mantingut les freqüències de pas habituals, segons informa FGC. A primera hora, s’han suprimit els trens S7 i S5 amb destinació Plaça de Catalunya de les 7.36 h i les 7.41 h, i també s’ha cancel·lat el servei de l’S1 cap a la mateixa estació de les vuit del matí entre Terrassa Nacions Unides i Rubí.