(EFE) Ja estan a la venda els abonaments de Renfe de franc per viatjar a Rodalies i Mitjana Distància durant l’últim quadrimestre de l’any. Els usuaris podran desplaçar-se gratuïtament entre l’1 de setembre i el 31 de desembre.

Segons ha informat Renfe en un comunicat, per agilitzar la venda, els abonaments de Rodalies es podran adquirir a través de l’aplicació de Rodalies Renfe, mentre que els de Mitjana Distància, al web de Renfe i els canals de venda habituals.

En els serveis ferroviaris Avant es manté el descompte del 50 % en els abonaments, el mateix que s’aplica a altres trajectes d’alta velocitat declarats obligació de servei públic (OSP), que funcionen amb les mateixes condicions que un abonament d’Avant.

Bitllets de Rodalies de franc al setembre: com funciona la bonificació dels viatges de Renfe?

Un milió d’abonaments venuts durant el segon quadrimestre

Al segon quadrimestre l’operador ferroviari va vendre més d’un milió d’abonaments, la gran majoria corresponents a títols de Rodalies. Els títols gratuïts es poden aconseguir en qualsevol moment durant el període de vigència i cal que el client hi estigui prèviament registrat.

Així mateix, cal abonar una fiança de 10 euros en el cas de Rodalies, i de 20 euros per a cada servei de Mitjana Distància, que es retornarà si en acabar el quadrimestre s’han fet un mínim de 16 viatges.