(ACN) Renfe ampliarà les freqüències entre Barcelona i Perpinyà a partir del 2024, segons ha explicat aquest dimarts el president de la companyia, Raül Blanco, en un fòrum de mobilitat a Madrid. Els trens tindran com a mínim una extensió en el seu recorregut fins a Tolosa, amb parada a Carcassona.

Renfe ja havia operat aquest trajecte amb SNCF i ara ho farà en solitari després del trencament amb la companyia francesa. Els serveis tindran una consideració tarifària de servei Avant i connectaran la capital catalana, Girona i Figueres amb Perpinyà i es duplicaran les freqüències en aquesta estació.

S’amplia la presència al mercat francès

L’anunci de l’operadora arriba just l’endemà que el president de la companyia expliqués que Renfe tornarà a cobrir el recorregut entre Barcelona i Lió a partir del 13 de juliol i fins a Marsella a partir del 28. Segons va afegir Blanco, l’operadora treballa amb l’objectiu d’arribar a París l’estiu que ve, coincidint amb els Jocs Olímpics. L’objectiu de Renfe és continuar ampliant la seva presència al mercat francès.