Les tasques de pavimentació de la plaça del Cinc d’Oros continuen. Aquest diumenge és l’últim dia de més afectacions per aquestes feines a la cruïlla de l’avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia. Des del 27 de juliol i fins al 7 d’agost s’han fet i es faran talls i canvis a la mobilitat. Avui hi ha afectacions a l’avinguda Diagonal i el passeig de Gràcia, els Jardins de Salvador Espriu i el carrer de Còrsega.

Talls a la Diagonal, Salvador Espriu i Còrsega

Durant la jornada del 6 d’agost, hi ha talls a l’avinguda Diagonal en direcció Llobregat, així com als dos sentits de circulació dels Jardins de Salvador Espriu. També s’obstaculitza el pas dels vehicles al carrer de Còrsega. La circulació es desvia per la banda mar de la plaça, amb un carril de circulació per sentit.

També s’ha efectuat un tall complet del carrer de Còrsega, a l’altura del carrer de Pau Claris, amb desviament pels carrers de Provença, Mallorca i Aribau. Les dues calçades laterals dels Jardins de Salvador Espriu queden sense sortida, amb accés exclusiu per al veïnat i serveis, que poden sortir en direcció al carrer de Gran de Gràcia.

Els busos i carrils bici, també afectats

Pel que fa al carril bici en sentit Llobregat, queda tallat pel costat Besòs de la plaça del Cinc d’Oros. Les bicicletes s’han de desviar per la vorera i els ciclistes han de baixar de la bicicleta en aquest tram compartit amb vianants.

Algunes línies de bus també tenen afectacions. Concretament, canvien el recorregut les línies V17, 22 i 24. La parada al carrer de Còrsega resta fora de servei durant tot el dia 6 d’agost.