estadi olímpic Montjuïc

El nou carril bici que connectarà la plaça d’Espanya amb l’Estadi Olímpic de Montjuïc i l’avinguda de Miramar es començarà a construir aquest octubre. L’Ajuntament de Barcelona preveu començar les obres en els propers dies amb la intenció que es pugui posar en funcionament abans d’acabar l’any. El nou carri bici forma part del Pla de mobilitat de Montjuïc, que s’ha posat en marxa arran del trasllat del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic.

La nova via pedalable vol facilitar l’accés en bicicleta a la muntanya els dies de partit i té un pressupost de dos milions d’euros. La infraestructura, a més, es mantindrà de manera definitiva, una vegada el Barça ja hagi tornat a jugar els partits al Camp Nou.

Vuit estacions noves del Bicing a Montjuïc

En paral·lel al carri bici també s’instal·laran vuit estacions del Bicing a Montjuïc que tindran 200 bicicletes elèctriques. Aquesta actuació es farà entre finals d’aquest any i principis del 2024.

Les vuit estacions del Bicing estaran ubicades a l’avinguda de l’Estadi, el passeig Olímpic, el carrer de la França Xica, el carrer de Mandoni, el del Marbre, el carrer dels Montfar i el dels Tarongers.