El conductor d’un turisme ha mort en un xoc frontal a la C-16, a l’interior dels Túnels de Vallvidrera, per causes que encara s’estan investigant. L’accident es va produir aquest diumenge quan faltaven pocs minuts per les nou de la nit, al punt quilomètric 3 de la C-16, a Barcelona.

Els dos turismes van colisonar frontalment a l’interior dels Túnels de Vallvidrera. Un dels conductors, de 57 anys i veí de Sant Cugat del Vallès, va morir. Dues persones van resultar ferides menys greus i les van traslladar a l’Hospital Clínic i a la Clínica Platon.

L’accident va obligar a tallar la C-16 en els dos sentits de la marxa. Fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, els Bombers de Barcelona i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Sisena víctima mortal del 2021

Amb aquesta ja són sis les víctimes mortals en accident de trànsit d’aquest 2021 a Barcelona. La darrera va ser un motorista de 57 anys, que va perdre la vida en una caiguda a la ronda de Litoral, el 27 d’abril. De fet, les últimes tres víctimes d’accident de trànsit han estat motoristes. Al llarg del 2020 es van produir 14 accidents de trànsit mortals a Barcelona, i la meitat de les víctimes van ser motoristes.