Aquesta és la carta que rebran els veïns de la Sagrada Família en què se'ls informa de les restriccions que comportarà el dispositiu de seguretat preparat pel pas del pontífex. L'Ajuntament els demana comprensió donada la importància de l'esdeveniment, no només perquè la ciutat acull la màxima autoritat de l'Església catòlica, sinó també perquè torna a ser una oportunitat per difondre el nom de Barcelona. La carta, que ja s'ha començat a enviar, arribarà a 5.300 habitatges. A banda d'això, es recordarà amb avisos a les escales. La regidora de Seguretat i Mobilitat ha assegurat que se'n donarà la màxima informació als veïns. ASSUMPTA ESCARP, regidora de Seguretat i Mobilitat "El que s'intenta és informar directament a tots i cadascun dels veïns, per tant utilitzant les dades del padró, i domicili per domicili, i per tant informar als veïns de quines afectacions en termes de mobilitat i seguretat tindran les zones que estan marcades com àmbit de seguretat i de restricció." El tall només afectarà algunes de les illes més pròximes al temple. Des de les dues del migdia del dissabte 6 de novembre fins al dilluns 8 a les sis de matí, no es podrà entrar ni sortir de casa en cotxe. La notícia, avui molts veïns desconeixien, ha generat cert malestar. ALEJANDRO DIÉGUEZ "No poder treure el cotxe del pàrquing perquè bé el papa Benedicto XVI, ho considero... malament". CRISTINA DE MANUEL "Segur que hi ha molta gent hores d'ara que no té ni idea i que és trobarà amb el problema el dia mateix". XAVIER BONET "És una putada això de que no es pugui aparcar amb això de la visita del papa, muntaran aquí un cristo de l'hòstia". Però també hi ha qui s'ho pren amb més filosofia. Sobretot, els qui no tenen cotxe o estan satisfets per la visita del papa. INÉS FORTUNY "Com que no tinc cotxe, la veritat no m'he preocupat de tot això, ara si en tingués també estaria alerta perquè sóc una persona creient, m'agrada la visita del papa". A banda d'aquestes restriccions, el trànsit dels carrers que toquen a Sagrada Família es tallarà a partir del 3 de novembre. Tot i que els veïns, en aquest cas, sí que hi podran accedir.

Des de les dues del migdia del dissabte 6 de novembre fins al dilluns 8 a les sis de matí, els veïns més propers al temple no podran ni entrar ni sortir de casa en cotxe. L’Ajuntament els demana comprensió donada la importància de l’esdeveniment, no només perquè la ciutat acull la màxima autoritat de l’Església catòlica, sinó també perquè torna a ser una oportunitat per difondre el nom de Barcelona.

La carta, que ja s’ha començat a enviar, arribarà a 5.300 habitatges. A banda d’això, es recordarà amb avisos a les escales. La regidora de Seguretat i Mobilitat ha assegurat que es donarà la màxima informació als veïns. La notícia del tall de 40 hores que, de moment molts veïns desconeixen, ha generat cert malestar.