RICARD GOMÀ, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA "A l'ATM s'ha de defensar exactament el mateix que es defensa al Plenari de la ciutat. Si al Plenari de la ciutat, que és la màxima expressió de govern, es diu que no hi haurà increment -o que es treballarà perquè no hi hagi un increment- per sobre de l'IPC, el que no pot ser és que en tres setmanes s'aprovi un increment com el que es va aprovar el 19 de desembre."

ICV-EUiA planteja la reprovació dels tinents d’alcalde Joaquim Forn, Sònia Recasens i Antoni Vives pel seu suport a un increment que considera “abusiu i inèdit”, acordat el 19 de desembre quan 10 dies abans l’alcalde va defensar en el Consell Plenari que “l’augment tarifari s’hauria d’ajustar al màxim a l’IPC”, ha recordat el president d’ICV-EUiA al consistori, Ricard Gomà.

Gomà denuncia l’augment de preu del 12% de la T-10, que, assegura, penalitza els qui més utilitzen el transport públic i que, segons Gomà, CiU fa compatible a Barcelona amb una rebaixa del 5% en l’impost de matriculació, la gratuïtat de l’àrea verda i la congelació de l’àrea blava. Ricard Gomà considera que Convergència vol estimular l’ús del vehicle privat amb un transport públic més car.