(ACN/Redacció) La connexió entre Barcelona i Madrid amb tren d’alta velocitat ha quedat totalment interrompuda aquest dissabte a la tarda, des de les 15.30 h. El despreniment de la catenària entre les localitats d’Alhama de Aragón i Ariza, a l’Aragó, ha deixat sense connexió la capital catalana amb l’espanyola. Un tren de la companyia Ouigo s’ha emportat part d’aquesta catenària caiguda, que l’empresa atribueix a un “error en la infraestructura” de la línia.

La incidència ha obligat a interrompre la circulació de trens entre Madrid i Saragossa, mentre que de Saragossa a Barcelona sí que hi ha servei però amb “fortes demores”, segons Renfe. Els tècnics d’Adif estan treballant ara per a poder restablir la circulació per una sola via en el tram afectat. Una vegada el tren de Ouigo hagi transbordat els passatgers del comboi accidentat, es podrà anar recuperant progressivament la circulació.

Segons han informat, es tracta d’una incidència aliena a Renfe i l’empresa ferroviària permetrà els canvis i anul·lacions sense cap mena de cost.