bitllets renfe gratis

Molts dubtes i confusió entre els usuaris de Rodalies i mitjana distancia en el primer dia de funcionament del registre per demanar bitllets de Renfe gratis. Segons han explicat a les xarxes socials, els viatgers es pensaven que aquest dilluns ja podrien sol·licitar els abonaments de Rodalies i mitjana distància gratuïts, però no ha estat així perquè el web de la companyia ferroviària només els ha permès donar-se d’alta com a usuaris. Un servei que ja funcionava anteriorment.

Bitllets de Rodalies gratis al setembre: Com funciona la bonificació dels viatges de Renfe?

Abonaments gratis de Renfe, a la venda el 24 d’agost

El Ministeri de Transports explica en un comunicat emès aquest dilluns que el registre és un primer pas per tal d’agilitzar l’adquisició dels abonaments gratuïts a partir del 24 d’agost. Aquesta, de fet, ja era la data prevista per poder començar-los a comprar. Es podran comprar a través de les màquines d’autovenda, les taquilles de les estacions o mitjançat l’aplicació mòbil de Renfe i el web de la companyia. En aquests dos últims casos, els viatgers rebran un codi QR, que després els servirà per accedir a les estacions.

En el moment de la compra, els usuaris hauran de dipositar una fiança de 10 o 20 euros, en funció del tipus d’abonament que necessitin. L’import el recuperaran si al final del quadrimestre, han fet quatre viatges mensuals, 16 en total.