Els veïns del carrer de Mühlberg, al barri del Carmel, han volgut acomiadar el Pepe, conductor de l’autobús 119. Aquest treballador de TMB és una persona molt estimada per la gent del barri i, en assabentar-se que el conductor canviava de línia, aquesta setmana han decidit fer-li un comiat sorpresa per agrair-li la seva feina i humanitat “en un servei tan necessari per al Carmel com és el bus de barri”.

“És el primer a ajudar a qui ho necessiti”

betevé ha pogut parlar amb la Montse —impulsora de la iniciativa—, que ha explicat que cada dia puja a l’autobús del Pepe: “Hem aconseguit una amistat molt maca. Ell és molt bona persona i és el primer a baixar de l’autobús si veu que algú necessita ajuda per pujar o baixar”. Per això, explica, quan li va dir que havia de canviar de línia per tenir més temps i cuidar el seu pare malalt, la Montse va pensar que havien de fer alguna cosa: “S’ho mereix, és molt humà”.

Amb aquesta idea al cap, la Montse va parlar amb altres veïns del carrer de Mühlberg, que no van dubtar a participar en aquest comiat. Van fer una gran pancarta i més d’una vintena de veïns van acomiadar el Pepe en el seu darrer dia a l’autobús 119.