El carrer de Tucumán, a Baró de Viver, passarà de dos carrils de circulació a un i la velocitat es reduirà a 30 km/h. És la proposta amb la qual treballa l’Ajuntament de Barcelona per donar resposta a la denúncia de l’AFA de l’Escola Baró de Viver, ubicada al mateix carrer, que assegura que els vehicles passen a velocitats elevades.

Mentre s’acaba de definir el projecte de reforma del carrer, s’han pres algunes mesures per millorar la seguretat dels vianants, sobretot de les famílies i infants de l’Escola Baró de Viver. S’hi ha instal·lat senyalització nova per indicar que hi ha un centre educatiu i a la cantonada amb el carrer de Ciutat d’Asunción han col·locat una tanca nova.

En estudi fer un carrer més estret

El carrer de Tucumán és un vial amb dos carrils de circulació que es fa servir de drecera per sortir de Baró de Viver. El consistori estudia reduir-lo a un i fer la secció del carrer més estreta per impedir el pas ràpid dels vehicles. També establirà que el màxim de circulació sigui a 30 km/h.

L’Ajuntament de Barcelona encara està estudiant com i quan implementar aquestes mesures. Segons ha explicat als veïns en el darrer consell de barri, s’està acabant de definir la mobilitat en alguns punts del vial perquè hi ha tràilers que han d’accedir a les fàbriques que hi ha en una de les voreres del carrer.