Una avaria a l’estació de Liceu ha obligat a tallar completament el funcionament de l’L3 del metro de Barcelona durant uns minuts i, a aquesta hora, el servei no funciona entre les estacions de Paral·lel i Passeig de Gràcia. Això vol dir que hi ha tres estacions completament sense servei: Catalunya, Liceu i Drassanes.

Sense previsió per resoldre la incidència

Els trens només circulen entre Zona Universitària i Paral·lel i entre passeig de Gràcia i Trinitat Nova, trams on el metro funciona de moment amb normalitat. Fonts de TMB expliquen a betevé que no tenen una hora de previsió per resoldre la incidència. Per facilitar la mobilitat dels usuaris, s’ha habilitat un bus per cobrir el trajecte afectat.

Tot i això, els informadors situats a les instal·lacions del metro recomanen als usuaris optar per itineraris alternatius de la xarxa i fer ús dels intercanviadors. Per exemple, a Paral·lel conviden els viatgers a utilitzar la línia 2 per enllaçar més tard amb la línia 3 o la 5, si s’escau.

Indignació dels usuaris

TMB ha tancat els accessos a les parades afectades per l’avaria, sense avís previ. Un fet que ha despertat la indignació dels usuaris que reclamaven més informació per part de la companyia.

avaria L3 metro barcelona