Dos cotxes han bolcat durant la nit de dissabte en dos punts diferents de Barcelona. Un dels accidents s’ha produït al barri del Poblenou, al carrer de Ramon Turró amb Provençals, després que el conductor en perdés el control. A causa d’aquest accident, dues persones han resultat ferides, segons la Guàrdia Urbana, i ha causat danys a quatre vehicles estacionats i a una motocicleta. La Guàrdia Urbana ha denunciat penalment el conductor del vehicle, que ha donat positiu en un control d’alcoholèmia.

Un altre cotxe bolcat a la ronda de Dalt

L’altre cotxe va bolcar a la ronda de Dalt, a l’altura de Sant Gervasi en direcció Trinitat, a causa d’un accident que ha implicat dos turismes. L’ocupant del vehicle bolcat ha estat traslladat amb pronòstic lleu a l’Hospital Vall d’Hebron. L’accident, que s’ha produït aquest dissabte a la nit, ha obligat a tallar dos carrils de circulació.

Fa uns dies un altre accident a la B-20 va generar un col·lapse important de trànsit a la ronda de Dalt en els dos sentits de la marxa, quan una furgoneta va quedar travessada a la mitjana de la ronda de Dalt, a l’altura de Pedralbes, a causa d’un accident.