previsio del temps per a divendres 20 de maig 2022

La previsió del temps per a divendres anuncia un altre ascens de la temperatura màxima, d’entre un i dos graus de mitjana respecte d’ahir. La calor s’intensificarà el cap de setmana, sobretot cap al prelitoral. El termòmetre tocarà sostre diumenge.

  • 9 h: sensació d’estiu i possibilitat de boira o boirina costanera
  • 12 h: cel enterbolit i calor d’estiu
  • 15 h: màxima pròxima als 30 graus a la part més alta de la ciutat
  • 18 h: calor intensa al prelitoral
  • 21 h: humitat arran de mar

Divendres amb una màxima un parell de graus més alta

Divendres començarà a repuntar novament el termòmetre. La màxima pujarà de mitjana un parell de graus, un ascens que es farà notar sobretot cap al prelitoral, on se superaran fàcilment els 30 graus.

Jornada de cel més enterbolit a causa del pas de bandes de núvols prims i per la presència de més pols del desert del Sàhara en suspensió. No es descarta la presència d’algun banc de boira costanera intermitent. La boira serà més probable a primeres hores i, novament, al vespre.

Vent feble i bona situació marítima.

Cap de setmana tòrrid terra endins

Aquest cap de setmana viurem el pic de la calorada. La temperatura pujarà amb força dissabte, però no tocarà sostre fins diumenge. Diumenge s’espera una màxima de 35 graus a la plana vallesana. A la costa el termòmetre quedarà força més contingut. Cel terrós i presència d’alguns núvols prims.

A partir de dilluns començarà a desinflar-se el termòmetre. S’albiren, fins i tot, alguns xàfecs a mitjans de la setmana vinent.