previsio del temps dimarts 10 maig 2022

La previsió del temps per a dimarts anuncia més sol i una mica més de calor, sobretot al prelitoral i a la part alta de Barcelona. La setmana es preveu molt estable i d’ambient de finals de primavera. No s’entreveu, malauradament, cap episodi de pluja els pròxims dies.

Màximes de més de 25 graus a bona part del territori

L’arribada d’una massa d’aire més càlida i estable farà que el temps es mostri especialment tranquil a partir d’aquest dimarts a Barcelona i l’entorn metropolità de la ciutat. La temperatura pujarà una mica més i al prelitoral podrà superar àmpliament els 25 graus al migdia, una marca que es podria superar també a Barcelona.

El sol serà l’actor principal del temps de la jornada, només amb el permís del pas d’algunes franges de núvols prims. A la tarda creixeran algunes nuvolades cap al prelitoral, del tot inofensives.

Vent moderat de garbí a la tarda a la façana marítima.

Ambient de finals de primavera durant tota la setmana

La setmana es preveu molt tranquil·la pel que fa al temps. Dijous augmentarà el pas de bandes de núvols prims i també la possibilitat que es comencin a formar alguns bancs de boira costanera. La temperatura tocarà sostre el cap de setmana vinent.