La setmana comença amb un temps molt serè i estable. Els núvols seran ben cars de veure, i només al vespre i nit podran ser una mica més presents, tot i que sense que s’esperi pluja enlloc.

De 6 a 9 h: pocs núvols i mínima voltant els 10-12 graus a molts barris.
De 9 a 12 h: pràcticament sense núvols.
De 12 a 15 h: cel força clar i màxima de 18 a 20 graus.
De 15 a 18 h: arribada d’alguns núvols poc importants.
De 18 a 21 h: cel molt transparent i refrescada notable.
De 21 a 00 h: més presència de núvols.

Matí ben fresc i tarda de bonança

Dia de sol, pràcticament sense núvols durant el dia i només amb alguns núvols baixos entrat el vespre, sense importància.

Fort contrast tèrmic entre el dia i la nit, amb màxima que podrà acostar-se a la marca dels 20 ºC en una tarda que serà una mica més agradable que les del cap de setmana. Continuarà el mal estat de la mar, sobretot mar endins.

Compte amb la tramuntana a Girona

A la resta del país tampoc no hi haurà grans canvis de temps respecte als darrers dies. El vent continuarà sent el protagonista a l’Ebre, el nord de Girona i els Pirineus, però amb sol dominant. Temperatura molt diferenciada entre el matí i la tarda. La màxima serà força agradable.

A partir de demà, possible canvi de temps

La depressió Blas, que ha estat voltant les illes Balears els darrers dies, dimarts i dimecres es pot apropar un xic més a Catalunya. Possiblement a partir de dimarts al vespre els núvols vagin guanyant terreny i acabin espetegant alguns xàfecs, a hores d’ara més probables durant la jornada de dimecres.

N’estarem pendents, ja que hi pot haver una situació de vent fort de gregal amb mala mar a Barcelona.