Onades Barcelona

Els efectes de la borrasca Nelson ja es deixen notar aquest dimecres a Catalunya i, de fet, s’intensificaran en les properes hores. Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat l’avís de perillositat de la mar, que ha passat a ser de perill moderat a tot el litoral barceloní. Per ara, l’avís es mantindrà des de les 13 h d’aquest dimecres fins a la 1 h de divendres.

Per a aquest dimecres es preveuen onades de més de dos metres i mig amb un grau de perill de nivell 4 sobre 6 al llarg de la tarda.

Alerta per vent als Pirineus

El Meteocat també ha actualitzat l’avís per situació meteorològica de perill per vent. En aquesta cas, les ratxes poden arribar als 25 m/s a les comarques dels Pirineus. L’alerta s’activa també aquest dimecres a les 13 h fins a la 1 h de divendres, amb un grau de perill d’un nivell 3 sobre 6.

Fortes ventades, mar alterada i alguns ruixats esporàdics a Barcelona

La profunda i extensa borrasca Nelson afavorirà que s’injectin vents de component sud i sud-oest de manera que esperem una pujada transitòria de la temperatura, així com una forta garbinada a tot el litoral.

Tot i que la jornada de dimecres ha començat amb més ullades de sol que els últims dies, la borrasca Nelson ens seguirà enviant fronts atlàntics que deixaran el cel a estones entelat i enteranyinat a la regió metropolitana. No es descarten algunes gotellades o ruixats molt aïllats, durant la segona part del dia, al nord de la regió. Fareu bé de no deixar roba estesa la nit de dimecres a dijous.