Setembre del 2017, sonaven les campanes que deien “Passatgers al tren!” Era l’hora de Dembele i el tren estava destinat al francès. Tot i això, l’acabaria perdent. Les lesions no li van permetre rendir i ser el que tothom esperava: el substitut de Neymar. El futbolista va veure com el seu primer tren passava de llarg

El segon tren va tornar a passar per l’estació del jugador una temporada més tard. El despertador, però, no va sonar i el francès va tornar a perdre el tren:  9 lesions des que va signar pel Barça i  més de 70 partits que es va perdre.

Els seus problemes de disciplina també li han causat entrebancs interns en el vestidor. Faltes de puntualitat i poca professionalitat en l’alimentació i en el descans. Tot i això, el tren va tornar a passar una tercera temporada per la seva estació i aquesta vegada el va perdre davant dels nassos.

I ara el tren torna a passar per quarta vegada. Semblava que el semàfor ja s’havia quedat en vermell i Dembélé marxaria a Manchester, però tot i així el futbolista intentarà agafar el seu últim tren al Barça.

Els entrenaments ens deixen imatges per a l’optimisme, i fins i tot s’ha exercitat en el seu dia de festa. Tothom es fa la mateixa pregunta: pot ser aquest l’últim tren de dembele? És clar que la confiança en el futbolista va decreixent i qui sap si aquesta vegada el tren pot acabar finalment estacionat i sense sortida.