Les cames d’Espanya, la Miranda Makaroff dels pobres o la reina dels baixos fons són alguns dels títols que la pròpia artista s’ha atorgat al llarg dels anys. Sigui quin sigui el que utilitzem, del que ja no queda dubte és que ara sí, Samantha Hudson ja és una icona nacional! Aquest divendres 17 de març ha publicat senzill, ‘Otra vez’, i a l’’Habitació 910’ tenim l’honor de rebre-la per estrenar-lo amb ella.

Però no és l’única criatura que s’allotja aquesta setmana a la nostra luxosa suite, que s’omple de projectes musicals de tota mena. Per començar, ens visita Delafé y las Flores Azules, que ens regala actuació en viu.

I també coneixem dos talents prometedors: Nemyra i el seu projecte que passeja entre el neo-soul i el jazz, i la barcelonina Lia Kali, a qui se li presenta un 2023 ben animadet amb el seu primer àlbum, ‘Contra todo pronóstico’, acabat d’estrenar.

Amb la primavera a tocar, plantes i flors criden que volen ser protagonistes. I nosaltres no els ho negarem pas: aprofitant que la Carla Junyent ens convida a visitar la botiga Pipiflower del Poblenou, us portem una selecció dels videoclips més florals. Des del ‘Bloom’ de Troye Sivan al més nou de Kali Uchis, passant per la Katy Perry més salvatge a ‘Roar’.

I entre l’actualitat, propostes ben diverses: la Nicki Nicole més emotiva, el retorn de Laura Pausini o el punk travesti de la Ruïnosa y las Strippers de Rahola. I intentem endevinar a què sonarà l’EP que Rosalía i Rauw Alejandro publicaran la setmana vinent!

Aquesta setmana, a l’‘Habitació 910’, sí que podem dir que el pop pot ser tot flors i violes!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: