La fotògrafa Mar Llop, que ens va deixar el mes de març, va dir “No puc evitar ser jo” i, per reafirmar la seva sentència, la Laura Giberga ha escrit i dirigit ‘RESET’, que es pot veure al Tantarantana fins al 2 d’octubre. Vidda Priego i Iñigo Martínez Sagastizábal, els protagonistes de l’obra visiten l’’Habitació 910’ per presentar-la i reivindicar amb ella els marges, la dissidència, o preguntar-nos si hem de deixar d’encaixar en la norma. I recordar-nos que totes ens podem permetre un canvi, encara que sembli tard. Clicar el botó de ‘reset’.

I, per tercera setmana consecutiva, rebem algunes de les participants de la darrera edició de Drag Race Espanya, ara convertides en estrelles de ‘Gran hotel de las reinas’. Les últimes a visitar-nos han fet de l’humor la seva arma principal: Estrella Xtravaganza i Samantha Ballentines venen per fer allò que tan saben fer, que és no parar de parlar. Riures assegurats mentre aprenem una mica més sobre el que és participar en un “talent show” o comentem l’anunci recent d’una futura edició ‘All stars’.

Això no és tot: l’‘Habitació 910’ està molt concorreguda, i rebem també el psicòleg i autor Gabriel J. Martín, que presenta el seu nou llibre, ‘Kamasutra gay del siglo XXI’, il·lustrat per Sebas Martín.

Ah, què encara en vols més? També contactem amb l’Alberto, líder de la banda Miss Cafeína, però aquest cop en qualitat de fan de Madonna. I és que la seva col·laboració amb Tokischa ha tingut repercussió, i aquí tenim unes quantes coses a dir al respecte.

A més, repassem les nominacions als Grammys Llatins i les novetats musicals de la setmana. A la casa del pop de betevé hi ha lloc per a tothom!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: