Gizelle ja va presentar un avançament del seu primer EP al mes de maig a l’Habitació 910. Ara, 6 mesos després, el seu primer treball ja és una realitat. Entrevistem la cantant i compositora que ens confessa que s’ha sentit vulnerable durant tot el procés de creació i ens parla d’algunes de les seves referents principals, com Lana del Rey o H.E.R.

A l’Habitació 910 fem un repàs també dels artistes i cançons més escoltats del 2021 segons Spotify. Com ja és tradició, cada any per aquestes dates la plataforma fa un recull del més escoltat per a cada usuari. No és cap sorpresa que a Gizelle li aparegui Lana del Rey, però sabries dir quins artistes han estat els més escoltats d’en Jordi i l’Alvie? I les cançons?

També passen per l’estudi del programa la Clàudia i la Maria, les directores del Reteena, un festival audiovisual per a la població més jove que fins al 12 de desembre ocupa diversos espais de Barcelona entre projeccions, tallers i taules rodones. Tot, amb una idea clara: que siguin els joves els que decideixin quin contingut hi volen veure.

Però per saber-ne més, hauràs d’entrar a l’’Habitació 910’ i escoltar la conversa completa!

Ja ho saps… No et perdis ni un segon del pop i la cultura d’aquí i de més enllà!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica, aquí:

Llista de reproducció: